Per a començar la primavera hem preparat una amanida multicolor, i l'hem aromatitzat amb oli macerat amb herbes aromàtiques i pinyons. Fresca i vitaminada..
.
Ingredients:
- enciam;
- tomàquets cherry;
- pastanaga;
- ravenets;
- taronja;
- uns quants grans de raïm negre;
Per aromatitzar l'oli:
- oli d'oliva;
- timó;
- romaní;
- grans de pebre;
- pètals de flor de presseguer;
- pinyons.
En primer lloc posem les herbes, els pètals, el pebre i els pinyons dins l'oli, i ho deixem macerar un parell d'hores.
Posem aquesta mescla sobre una fulla d'enciam , en un bol.
A l'oli aromatitzat li afegim unes gotes de salsa de soia (poques), vinagre suau de moscatell i emulsionem be, abans de posar-lo sobre l'amanida.
Decorem amb alguna branca de timó i romaní, i uns pètals de flors de presseguer.
Pètals de flor de presseguer! Quina idea i què bonic ha quedat aquest plat! Primavera en estat pur.
ResponEliminaAl jardí tenim un presseguer, i les flors estan caient deixant una catifa rosa a terra. No em vaig poder resistir a incloure'ls en un plat!
ResponElimina