Ingredients:
- 300 g de xocolata negra per desfer
- 200 g de maduixes o maduixots
- una llima
- 150 g de nata
A continuació, estendre la xocolata líquida sobre una làmina de plàstic, i cobrir amb una altra làmina; aplanar la xocolata amb un rodet de pastisseria, per tal d'aconseguir una làmina fina i de gruix uniforme. Posar al congelador una estona per tal que agafi consistència.
Mentre la xocolata es refreda, tallar les maduixes i la resta de la llima a làmines.
Uns minuts abans de servir, treure la xocolata del congelador i apartar la làmina superior; tallar en quadrats i després dividir cadascun d'ells en 2 triangles. Separar amb cura el plàstic inferior: si l'ambient és càlid, cal fer-ho ràpidament, abans que la xocolata comenci a desfer-se i no pugui separar-se sense trencar-lo. Si veieu que la xocolata està massa desfeta, torneu-la a posar uns minuts al congelador.
Presentació:
Posar un triangle de xocolata al fons del plat; afegir al centre una cullerada de nata, i damunt 3 o 4 rodanxes de maduixa, sense pressionar massa.
Cobrir amb una altre triangle de xocolata, girant-lo en relació al de la base. Repetir amb la nata, les maduixes, i cobrir am una última làmina de xocolata. Acabar amb una rodanxa de llima i una de maduixa, i una mica de la ratlladura de la llima.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada