Aquesta amanida és una mica especial, ja que a més de les hortalisses habituals inclou un parell de fruits vermells: maduixes i groselles.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgh8p8WY7cqh0gpaHHBnC-jRilG358JKr62fb0hCBHPffdDmsmncGnkUcwkzY-nQn1coObUtfvU7IhEH0opfH__SGGvIotZICIhEg29WQh6jtPgPJbEIHXGnQmRUczInyYLE7P68UYfiog/s640/amanida+1.JPG)
Ingredients:
- Ensiam;
- pastanaga;
- tomata;
- ravenetes;
- maduixes;
- groselles;
- oli d'oliva, sal i vinagre al gust.
Tallar a rodanxes fines tots els ingredients, menys l'ensiam i els pinyons. Presentar en un plat alternant capes amb les rodanxes, i acabar amb l'ensiam. Regar amb oli d'oliva que sigui bo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada