Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dijous, 17 d’abril del 2014

Cuina de setmana santa...de nou

Com cada any, entre dimecres i dijous de setmana santa fem panadons: no recordo cap any sense ells. És una tradició que encara ens agrada seguir: els panadons de poma sempre han estat els meus preferits, encara que també en fem d'espinacs i de carbassa.
Com que ja vaig publicar la recepta, en anys anteriors, la recupero aquí: la recepta dels panadons.


http://cuinaalfoc.blogspot.com.es/2012/04/panadons-de-carbassa-despinacs-i-de.html

I pel divendres, Cassola de setmana santa. La vam publicar l'any passat, per si la voleu veure. 
Bones pasqües!
http://cuinaalfoc.blogspot.com.es/2013/04/cassola-de-setmana-santa.html

1 comentari: