Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dimecres, 9 de gener del 2013

Milfulles de poma i taronja



Aquests primers dies de l'any nou, a les terres de Ponent no veiem el sol: la boira domina el paisatge...i per a animar-nos, ens hem preparat un berenar de fruites fresques, que serveixen també per a compensar els excessos nadalencs.

Si teniu nens a casa, aquesta preparació es pot fer amb ells, i se la menjaran amb molt de gust a la vora del foc..
Ingredients:
  • una poma;
  • una taronja;
  • el suc de mitja llimona;
  • la pell de la llimona o d'una llima;
  • una cullerada de sucre o de mel;
  • canyella en pols;
  • escuradents decoratius.


Tallar la part del mànec de la poma i treure'n les llavors, amb un estri de treure els cors.
laminar la poma a rodanxes i mullar amb el suc de llimona per evitar l'oxidació. Reservar.
Pelar la taronja, eliminant també la part blanca més exterior; tallar-la a rodanxes, i mullar amb el suc de llimona; ensucrar o posar mel sobre els talls de fruita i deixar desfer un moment.
Posar làmines, alternativament, de poma, taronja, poma, taronja,...en dos platets, fins a acabar la fruita.
Decorar amb pols de canyella; acabar el plat fixant-lo amb dos escuradents decoratius, i una mica de pell de llima o de llimona.



Berenar ( o esmorzar ) senzill i vitaminat...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada