He provat de fer diverses presentacions, en plat , en vaset i en copa, acompanyant-lo de cireres i trossos d'albercocs frescos, i una mica de la melmelada d'albercoc que em va quedar. M'ha costat d'aconseguir la textura cremosa del gelat, i amb tanta calor s'ha desfet abans que el pogués acabar de fotografiar, però bo si que és..
Entrada destacada
El temps de les cireres
En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...
dilluns, 4 de juny del 2012
Gelat de llet merengada, cireres i albercocs (II)
El resultat del gelat que vaig fer ahir..
He provat de fer diverses presentacions, en plat , en vaset i en copa, acompanyant-lo de cireres i trossos d'albercocs frescos, i una mica de la melmelada d'albercoc que em va quedar. M'ha costat d'aconseguir la textura cremosa del gelat, i amb tanta calor s'ha desfet abans que el pogués acabar de fotografiar, però bo si que és..

He provat de fer diverses presentacions, en plat , en vaset i en copa, acompanyant-lo de cireres i trossos d'albercocs frescos, i una mica de la melmelada d'albercoc que em va quedar. M'ha costat d'aconseguir la textura cremosa del gelat, i amb tanta calor s'ha desfet abans que el pogués acabar de fotografiar, però bo si que és..
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Mmmm, t'ha quedat ben apetitós i refrescant! M'agraden les combinacions de fruites ;-)
ResponEliminaBon profit!