Ja feia dies que us devia la recepta. Aquí la teniu..
Ingredients (4 Persones)
- 4 carabassons rodons
- 1 porro
- 1 pastanaga grossa o dues mitjanes
- 1 pebrot roig
- 3 cullerades de crema de llet
- 50 g de formatge ratllat
- sal, oli
- aigua per bullir els carabassons
Preparació
Aquesta recepta està feta amb uns carabassons rodons, de color groc o verd de la mida d'una taronja mitjana.
Posar una olla al foc amb abundant aigua salada. Quan comenci a bullir, posar- hi els carabassons i deixar-los coure de 15 a 20 minuts. Passat aquest temps, es treuen de l'aigua i es deixen refredar una mica. Llavors es talla una petita part, on hi ha el mànec, i es buiden per dins amb una cullera petita, tenint cura de no trencar la pell.
Guardar la polpa que hem tret, i posar els carabassons cap avall perquè escorrin l'aigua.
Guardar la polpa que hem tret, i posar els carabassons cap avall perquè escorrin l'aigua.
Mentre es couen els carabassons es pot preparar el farcit: posar una paella al foc amb un bon raig d'oli i coure el porro tallat menut, a foc lent, fins que es posi transparent. Llavors afegir-hi la pastanaga i el pebrot, tallat petit. Deixar-ho coure uns 5 minuts, afegir la polpa del carabassó que s'havia reservat i la crema de llet.
Continuar la cocció fins que la llet no es noti o sia que la llet no es veu. Salar.
Continuar la cocció fins que la llet no es noti o sia que la llet no es veu. Salar.
Farcir amb aquest preparat els carabassons, posar per sobre formatge ratllat i coure al forn durant uns 10 minuts, gratinant cap al final de la cocció. Servir calents.

Quins carbassons mes xulos, li hauré de dir al meu pare que busqui la llavor, realment una meravella per farcir. Quina bona pinta!!!!!!! Petons,
ResponElimina