Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

diumenge, 15 de maig del 2011

Milfulles d'espàrrecs i salmó

Ingredients:
  • Pasta de full: 4 quadrats d’uns 10 cm.
  • 12 espàrrecs verds
  • 8 làmines quadrades de formatge
  • 4 làmines quadrades de salmó fumat
  • 1 ou
  • sal, oli.
Fer per separat:
- Fregir els espàrrecs a la paella i escórrer en un paper.
- Fer un remenat d’ou.
- Coure els fulls de pasta al forn.
Posar en una llauna de forn, formant capes: la pasta de full cuita, una làmina de formatge, tres espàrrecs, una mica del remenat d’ou, una làmina de salmó i finalment, una altra capa de formatge. Coure tot al forn.
Per a presentar es pot afegir un bastonet fet amb la pasta de full sobrant, cargolat i cuit en el mateix forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada