Ingredients:
- 1 paquet de pasta de full (congelada)
- 1 pot de melmelada de cabell d'àngel
- 100 g de nous
- 100 g d'ametlles
- 100 g de panses o prunes
- 100 g de pinyons
- 1 ou
Preparació
Descongelar la pasta de full segons indica el paquet, estirar-la una mica i tallar-la a quadrats d'uns 8 o 10 cm o de la mida que es vulgui.
A continuació posar una cullerada de cabell d'àngel en la meitat dels quadrats que s'ha tallat i a sobre una cullerada de les ametlles, les nous, i 5 o 6 panses o trossets de pruna. Posar a damunt d'aquestos quadrats un altre dels que havien quedat i amb la punta d'una forquilla apretar pels 4 costats perquè el pastis quedi tancat i en coure no surti el farcit.
Batre l'ou, i amb un pinzell untar els pastissets, afegir damunt els pinyons, de manera que quedin bonics; tornar-los a untar d'ou per acabar.
Posar-los en una safata d'anar al forn i coure a una temperatura mitjana fins que quedin daurats. Servir freds.
També es pot fer un sol pastís gran.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada