Entrada destacada

El temps de les cireres

En els propers dies trobareu en aquest blog unes quantes receptes amb cireres: en tenim tantes que no sabem com menjar-les! L'estimaré s...

dijous, 14 d’abril del 2011

Coca de cabell d'àngel, panses i pinyons

Aquesta coca es pot fer en tamany mini o gran. Les de les imatges son mini..

Ingredients:
  • 1 paquet de pasta de full (congelada)
  • 1 pot de melmelada de cabell d'àngel
  • 100 g de nous
  • 100 g d'ametlles
  • 100 g de panses o prunes
  • 100 g de pinyons
  • 1 ou
Preparació

Descongelar la pasta de full segons indica el paquet, estirar-la una mica i tallar-la a quadrats d'uns 8 o 10 cm o de la mida que es vulgui. 
A continuació posar una cullerada de cabell d'àngel en la meitat dels quadrats que s'ha tallat i a sobre una cullerada de les ametlles, les nous, i 5 o 6 panses o trossets de pruna. Posar a damunt d'aquestos quadrats un altre dels que havien quedat i amb la punta d'una forquilla apretar pels 4 costats perquè el pastis quedi tancat i en coure no surti el farcit.
Batre l'ou, i amb un pinzell untar els pastissets, afegir damunt els pinyons, de manera que quedin bonics; tornar-los a untar d'ou per acabar.
Posar-los en una safata d'anar al forn i coure a una temperatura mitjana fins que quedin daurats. Servir freds.
També es pot fer un sol pastís gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada